Фирма "Дарина Привее Инвестментс" ЕООД не се ограничава до онези области на работа, в които вече се утвърди . Ние знаем , че за да останем интересни за нашите клиенти и партньори, трябва да се развиваме. Поради това ние непрекъснато разширяваме своята гама от услуги.

" Дарина Привее Инвестментс " ЕООД предлага на всички заинтересовани физически и юридически лица различни видове застраховки :

- Здравно осигуряване (включително колективните трудови договори , застраховки живот , здравни осигуровки на служителите в опасни предприятия )
- Застраховка за кола ( задължителна, доброволна , Green Card )
- Застраховане на къщи , апартаменти, земя , както и рисковете, свързани с всички сделки с недвижими имоти.

Ние ще Ви помогнем да застраховате имуществото , принадлежащо на физическо или юридическо лице ; да издадем застрахователна полица. Услугите на лицензирани професионалисти , с които компанията си сътрудничи, ще Ви даде възможност да направите живота си безопасен и възможност да защитите всичко, което притежавате.

Нашите партньори са най-големите застрахователни агенции. Консултациите за застраховка са от квалифицирани експерти. Ние винаги помним, че всеки случай е различен , и следователно за всяко входящо искане, подхождаме с най-голямо внимание и индивидуалност. В зависимост от това какъв вид застраховка имате нужда, можете да изберете най- оптималните условия на базата на политиката за регистрация. В същото време се вземат предвид всички ваши желания : списък на застрахователните рискове и размера на застрахователните премии.

Можете да бъдете сигурни , че всички условия и нюанси , предоставени от договора за застраховка , ще бъдат изпълнени . Гаранция за това е нашата безупречна репутация и партньорство с водещи експерти в областта на застраховането .