Сграда "Слънце" Варна

Референтен номер: Цена: 29 000€ - 84 000 Квадратура: 35.00м2 - 160.00м2 Местоположение: Варна, България Имот: Двустаен апартамент

Цени от 570 до 780 EUR/кв.м или от 29 379 до 84 870 EUR.


Модерната сграда, която ви представяме, се намира в един от най-перспективните райони на гр. Варна, съчетаващ в себе си необходимите удобства на града и предимствата на живота в близост до природата. Район е обгърнат от гората и има приятни панорамни гледки към града и морето. Поради височината и ветровете, въздухът в квартала е доказано по-чист от този в централната част на града.


Сградата ще се откроява с ефектна, съвременна и ярка визия, с разчупена архитектура, смели дизайнерски решения, елегантен и изтънчен силует. В изграждането на сградата ще бъдат вложени висок клас материали, на водещи производители в сферата, отговарящи на най-високите стандарти.

Проектът се състои от общо 56 апартамента, от които 13 едностайни, 31 двустайни и 12 тристайни, 1 кабинет, 1 медицински център, 58 паркоместа на ниво партер и подземно ниво. Всяко едно жилище е проектирано в модерен стил, съобразено с потребностите на семейството. Това е постигнато с практично и комфортно вътрешно разпределение, съобразено с тенденциите в съвременния дизайн, позволяващо удобство, простор и уютна домашна обстановка. Всеки от апартаментите има тераса с красиви гледки към морето или различни части на града. Апартаментите са разположени в един вход, като общите части са с луксозна дизайнерска линия и подчертан индивидуален облик. Достъпът до етажите се осъществява със стълбищна клетка и електрически асансьор.

Имотите се издават в степен на завършеност по БДС (на шпакловка и замазка). Всяко едно жилище е проектирано в съвременен стил, съобразено с потребностите на клиента, а едно подземно и еднo надземно нива осигуряват наличие на голям брой паркоместа за живущите.

Местоположение:
на метри от бул. Христо Смирненски
на минута разстояние от Технически университет Варна,
до УМБАЛ Света Марина , ВМА Варна,
до кметство Приморски ,
близо до Морската градина и плажната алея,
В близост до LIDL (200 м), Kaufland (1.3 км), Billa (900м), Базар Левски (1 км),
на пешеходен достъп са разположени детски градини, училища, множество заведения и спортни центрове,
близостта до новоизградения бул. Левски осигурява бърз и безпроблемен достъп до всички части на града, както и до морските курорти - Св.св. Константин и Елена, Златни пясъци, Албена.